Ajankohtaista

Yyteri Sandstorm Elite-karsinta alkaa 15.4.2022

Kesä ja kesän päätapahtuma Yyteri Sandstorm ovat päivä päivältä lähempänä ja nyt on aika erotella jyvät akanoista karsinnan muodossa!

Tälle sivulle on koottu kaikki, mitä sinun pitää tietää karsinnasta ja loppukilpailusta.

ps. jos tiedät jo kaiken, niin ilmoittautumaan pääset tästä

 

Joukkue

Joukkueen kokoonpano on tuttu 2 miestä ja 2 naista. Joukkueella tulee olla kapteeni, joka hoitaa ilmoittautumisen sekä toimii yhteyshenkilönä kisajärjestäjän suuntaan. Joukkueella saa olla 1 mies ja 1 nainen varajäsenenä. Jäsenet tulee nimetä Reppiin ilmoittautumisen yhteydessä. Karsinta ja finaali tulee suorittaa alusta loppuun samalla kokoonpanolla.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki ja mukaan voi ilmoittautua aina 2.5.2022 klo 20:00 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu Repin kautta. Ilmoittaudu tästä!

 

Hinnat

Karsinta

15.4.2022 klo 12:00 asti 60€/joukkue

15.4.2022 – 2.5.2022 klo 20:00 asti 80€/joukkue

Jokainen karsintaan osallistunut joukkue saa 40€ alennuksen loppukilpailun osallistumismaksusta (Elite tai Rx).

Finaali

Elite 295€/joukkue

Rx 270€/joukkue

 

Karsinta

Karsinta alkaa 15.4.2022 klo 12:00. Lajeja on yhteensä kolme ja ne voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa. Aikaa lajien suorittamiseen on yhteensä kolme viikkoa. Lajien tulokset tulee olla syötettynä Reppiin 2.5.2022 klo 20:00 mennessä. Ohjeet, tuloskortit ja floorplanit löytyvät lajien julkaisun jälkeen Repistä.

 

Floorplan

Karsintalajien ohjeissa on määritelty Openeista tuttu floorplan. Floorplan kertoo välineiden sijainnin ja videota kuvaava laitteen sijoittamisen. Floorplania tulee ehdottomasti noudattaa. Ohjeistuksen vastaisesta sijoittelusta voidaan määrätä esimerkiksi aikasakko. Mikäli annettua floorplania ei pysty noudattamaan, tulee poikkeavasta asettelusta neuvotella kisajärjestäjän kanssa ennen suoritusta sakkojen välttämiseksi.

 

Videotarkastus

Kaikki videoidut TOP-20 suoritukset tarkastetaan ja tarkastuksen perusteella voidaan määrätä sakko. Finaaliin pääsy edellyttää kaikkien lajisuoritusten videointia annetun ohjeistuksen mukaisesti.

 

Kisapaikat

Karsinnan sijoille 1-11 sijoittuneet joukkueet saavat paikan Elite-sarjan finaaliin.

Karsinnan sijoille 12-19 sijoittuneet joukkueet saavat paikan Rx-sarjan finaaliin.

Finaalipaikan Elite- tai Rx-sarjaan lunastaneet joukkueet vahvistetaan 6.5.2022. Loput 22 Rx-sarjan kisapaikkaa tulevat myyntiin 16.5.2022.

 

Finaali

Tänä vuonna Yyteri Sandstorm finaali käydään kahtena päivänä Yyterin hiekkarannalla. Elite-sarjalle kilpailu on tuttuun tapaan kaksipäiväinen ja Rx-sarjalle kilpailu kestää yhden päivän. Tänä vuonna Yyterin maastoa ja ympäristöä tullaan hyödyntämään entistä laajemmin, joten luvassa on ennen kokematon seikkailu ja elämys kaikille osallistujille!

JAA

Facebook
WhatsApp
Email