TUL NY SÄÄKI TEKEMÄÄ JOTTAI!

Haluatko olla mukana luomassa elämyksellistä kesäviikonloppua kotimaan mahtavimmalla kisa-areenalla? ilmoittaudu mukaan tiimiin ja ole osa YYTERI SANDSTORM CREWta!
 

KAIKKI KÄY

Jos et osaa päättää, mihin tiimiin haet niin klikkaa itsesi tähän. Me teemme valinnan puolestasi ja ohjaamme sinut työtehtävien äärelle.

RAKENNUS

Kaksipäiväinen kilpailu kahdella eri kilpailupaikalla vaatii joukon ahkeria työläisiä. Tiimi vastaa ratojen rakennus- ja purkutöistä Yyterissä. Huomioithan, että työt ajoittuvat myös kilpailupäivien ulkopuolelle.

ROUDAUS

Roudarit valmistelevat radat kilpailukuntoon ja siirtelevät kisakalustoa lajien ja erien välissä. Jotkut kilpailussa käytettävät elementit saattavat olla raskaamman puoleisia, joten nyt on syy pumpata haba kuntoon.

TUOMAROINTI

Tiimi perehtyy kilpailulajeihin ja tuomaroi joukkueiden suoritukset kilpailun aikana standardien mukaan. Aikaisempi tuomarointikokemus luetaan hyödyksi, mutta ei missään tapauksessa ole välttämätöntä. Tuomareille järjestetään koulutuspäiviä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan.

ENSIAPU

Ensiaputiimi huolehtii kilpailupaikalla annettavasta perusensiavusta, hoivasta ja huolenpidosta.

OHJAUS JA OPASTUS

Tiimi toivottaa tervetulleeksi niin urheilijat kuin yleisön ja luo osaltaan kilpailutapahtuman tunnelman. Tiimiläiset työskentelevät mm. kilpailukansliassa, huolehtivat urheilijoiden kokoamisesta ennen kisa-areenalle astumista ja ohjeistavat yleisöä. Kisapäivän kulku ja ajanhallinta tulee olla tiimiläisten hallussa.

KUVAUS, UUTISET, VERKKOSIVUT JA SOME

Yyteri Sandstormin rento ja humoristinen tyyli on jo ihastuttanut somessa. Jos rakastat valokuvaamista ja omaat persoonallisen tavan viestiä niin tämä tiimi on juuri sinulle! Tapahtuma on hektinen, joten nopeat hoksottimet ja sormet ovat plussaa.

SIIVOUS

Tiimi huolehtii kilpailuareenan siisteydestä ja muusta yleisestä kunnossapidosta tapahtuma-alueella. Myös välineiden puhdistus lajien ja erien välillä kuuluu tiimiläisten toimenkuvaan.

TURVALLISUUS

Turvallisuudusta vastaava tiimi huolehtii että yleisöllä ja kilpailijoilla on turvalliset olosuhteet. Lisäksi turvallisuustiimi vastaa että kalusto pysyy tallella ja viranomaiset tyytyväisenä.