tietoa tapahtumasta

vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

tul ny sääki tekemää jottai!

Haluatko olla mukana luomassa elämyksellistä kesäviikonloppua kotimaan mahtavimmalla kisa-areenalla? ilmoittaudu mukaan tiimiin ja ole osa YYTERI SANDSTORM CREWta!

Kaikki käy

Jos et osaa päättää, mihin tiimiin haet niin klikkaa itsesi tähän. Me teemme valinnan puolestasi ja ohjaamme sinut työtehtävien äärelle.

rakennus

Kaksipäiväinen kilpailu kahdella eri kilpailupaikalla vaatii joukon ahkeria työläisiä. Tiimi vastaa ratojen rakennus- ja purkutöistä Puuvillassa ja Yyterissä. Huomioithan, että työt ajoittuvat myös kilpailupäivien ulkopuolelle.

ROUdaus

Roudarit valmistelevat radat kilpailukuntoon ja siirtelevät kisakalustoa lajien ja erien välissä. Jotkut kilpailussa käytettävät elementit saattavat olla raskaamman puoleisia, joten nyt on syy pumpata haba kuntoon.

tuomarointi

Tiimi perehtyy kilpailulajeihin ja tuomaroi joukkueiden suoritukset kilpailun aikana standardien mukaan. Aikaisempi tuomarointikokemus luetaan hyödyksi, mutta ei missään tapauksessa ole välttämätöntä. Tuomareille järjestetään koulutuspäiviä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan.

ensiapu

Ensiaputiimi huolehtii kilpailupaikalla annettavasta perusensiavusta, hoivasta ja huolenpidosta.

ohjaus ja opastus

Tiimi toivottaa tervetulleeksi niin urheilijat kuin yleisön ja luo osaltaan kilpailutapahtuman tunnelman. Tiimiläiset työskentelevät mm. kilpailukansliassa, huolehtivat urheilijoiden kokoamisesta ennen kisa-areenalle astumista ja ohjeistavat yleisöä. Kisapäivän kulku ja ajanhallinta tulee olla tiimiläisten hallussa.

kuvaus, uutiset, verkkosivut ja some

Yyteri Sandstormin rento ja humoristinen tyyli on jo ihastuttanut somessa. Jos rakastat valokuvaamista ja omaat persoonallisen tavan viestiä niin tämä tiimi on juuri sinulle! Tapahtuma on hektinen, joten nopeat hoksottimet ja sormet ovat plussaa.

siivous

Tiimi huolehtii kilpailuareenan siisteydestä ja muusta yleisestä kunnossapidosta tapahtuma-alueella. Myös välineiden puhdistus lajien ja erien välillä kuuluu tiimiläisten toimenkuvaan.

Kuka järjestää?

Kilpailun järjestää pitkän linjan CrossFit-harrastajista koostuva Yyteri Sandstorm ry yhdessä
yhteistyökumppaniensa kanssa. 
 

kilpailu

Yyteri Sandstorm 2021 joukkuekilpailussa kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta koostuvat joukkueet ottavat mittaa toisistaan toiminnalliselle harjoittelulle tyypillisissä lajeissa. 

Lajit mittaavat joukkueiden fyysistä kuntoa, sisukkuutta ja taktikointikykyä.  Joukkueet kilpailevat kahdessa sarjassa, joista Elite-sarja on tarkoitettu äärimmäistä kisakokemusta etsiville ja RX-sarja joukkuekilpailusta nauttiville urheilijoille. Elite-joukkueet kilpailevat kahtena päivänä ja RX-joukkueet yhtenä päivänä.

Perjantain kisa-areena mahdollistaa Elite-joukkueille kilpailemisen perinteisempien lajien ja välineiden muodossa. Lauantaina kaikki joukkueet kilpailevat tuttuun tapaan Yyterin hiekkarannalla. Yyterin uniikki hiekkaranta tarjoaa uusia elementtejä ja välineitä perinteisiin toiminnallisen harjoittelun kilpailuihin verrattuna. Kilpailijoiden kannattaa varautua monipuolisesti, sillä kengät tulevat kastumaan ja hiekka pöllyämään.

Lauantain päätteeksi molempien sarjojen voittajat kruunataan Yyterin hiekkarannalla. Palkintojen jaon jälkeen vaihdetaan vapaalle ja siirrytään kylpylän kautta Virkistyshotellin yökerhoon bilettämään!

Katsojille

Katsojille tapahtumaan on vapaa pääsy molempina kisapäivinä. Perjantain kisa-areenana toimii Puuvillan kauppakeskuksen tapahtuma-aukio ja lauantaina Yyterin hiekkaranta Virkistyshotellin läheisyydessä.

Kilpailun aikana katsojilla on alueelle vapaa pääsy, joten odotamme paikalle sankoin joukoin yleisöä nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, näyttävistä lajeista sekä auringon ja hiekan kyllästämästä päivästä rannalla. Mikäli et osallistu kilpailuun niin varaa paikkasi katsomosta. Yyterin Virkistyshotellin rantaravintola Helmi toimii paitsi kisakatsomona, myös janon ja nälän sammuttajana pitkin kuumaa rantapäivää. Puitteet ovat Suomen Rivieralla kunnossa niin urheilijoille kuin katsojillekin.

Kilpailun jälkeen katsojat ovat tervetulleita päätösbileisiin Virkistyshotellin yökerhoon!

Tapahtumapaikat

Puuvillan kauppakeskus

Yyterin virkistyshotelli

aikataulu

Yyteri Sandstormin ajankohta on heinäkuun ensimmäinen viikonloppu 2-3.7.2021. Elite-sarjassa joukkueet kilpailevat  perjantaina ja lauantaina. RX-sarjan lajit suoritetaan kokonaisuudessaan lauantaina. Luvassa on entistä kovempi ja monipuolisempi kilpailu molemmille sarjoille.

Ohessa alustava aikataulu

Perjantai (puuvilla)

  • 16:00 Ilmoittautuminen
  • 16:30 Perjantain kisabriiffi
  • 17:00-19:00 [ELITE] Ensimmäinen laji
  • 19:00-20:00 [ELITE] Toinen laji 

Lauantai (yyteri)

  • 8:00 Ilmoittautuminen
  • 8:30 Lauantain kisabriiffi
  • 9:00-12:30 [ELITE/RX] Aamupäivän lajit
  • 12:30-14:00 Tauko
  • 14:00-19:00 [ELITE/RX] Iltapäivän lajit
  • 19:00 Palkintojen jako