tietoa tapahtumasta

kilpailu

Yyteri Sandstorm 2021 joukkuekilpailussa kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta koostuvat joukkueet ottavat mittaa toisistaan toiminnalliselle harjoittelulle tyypillisissä lajeissa. 

Lajit mittaavat joukkueiden fyysistä kuntoa, sisukkuutta ja taktikointikykyä.  Joukkueet kilpailevat kahdessa sarjassa, joista Elite-sarja on tarkoitettu äärimmäistä kisakokemusta etsiville ja RX-sarja joukkuekilpailusta nauttiville urheilijoille. Elite-joukkueet kilpailevat kahtena päivänä ja RX-joukkueet yhtenä päivänä.

Perjantain kisa-areena mahdollistaa Elite-joukkueille kilpailemisen perinteisempien lajien ja välineiden muodossa. Lauantaina kaikki joukkueet kilpailevat tuttuun tapaan Yyterin hiekkarannalla. Yyterin uniikki hiekkaranta tarjoaa uusia elementtejä ja välineitä perinteisiin toiminnallisen harjoittelun kilpailuihin verrattuna. Kilpailijoiden kannattaa varautua monipuolisesti, sillä kengät tulevat kastumaan ja hiekka pöllyämään.

Lauantain päätteeksi molempien sarjojen voittajat kruunataan Yyterin hiekkarannalla. Palkintojen jaon jälkeen vaihdetaan vapaalle ja siirrytään kylpylän kautta Virkistyshotellin yökerhoon bilettämään!

Katsojille

Katsojille tapahtumaan on vapaa pääsy molempina kisapäivinä. Perjantain kisa-areenana toimii Puuvillan kauppakeskuksen tapahtuma-aukio ja lauantaina Yyterin hiekkaranta Virkistyshotellin läheisyydessä.

Kilpailun aikana katsojilla on alueelle vapaa pääsy, joten odotamme paikalle sankoin joukoin yleisöä nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista, näyttävistä lajeista sekä auringon ja hiekan kyllästämästä päivästä rannalla. Mikäli et osallistu kilpailuun niin varaa paikkasi katsomosta. Yyterin Virkistyshotellin rantaravintola Helmi toimii paitsi kisakatsomona, myös janon ja nälän sammuttajana pitkin kuumaa rantapäivää. Puitteet ovat Suomen Rivieralla kunnossa niin urheilijoille kuin katsojillekin.

Kilpailun jälkeen katsojat ovat tervetulleita päätösbileisiin Virkistyshotellin yökerhoon!

Tapahtumapaikat

Puuvillan kauppakeskus

Yyterin virkistyshotelli

aikataulu

Yyteri Sandstormin ajankohta on heinäkuun ensimmäinen viikonloppu 2-3.7.2021. Elite-sarjassa joukkueet kilpailevat  perjantaina ja lauantaina. RX-sarjan lajit suoritetaan kokonaisuudessaan lauantaina. Luvassa on entistä kovempi ja monipuolisempi kilpailu molemmille sarjoille.

Ohessa alustava aikataulu

Perjantai (puuvilla)

  • 16:00 Ilmoittautuminen
  • 16:30 Perjantain kisabriiffi
  • 17:00-19:00 [ELITE] Ensimmäinen laji
  • 19:00-20:00 [ELITE] Toinen laji 

Lauantai (yyteri)

  • 8:00 Ilmoittautuminen
  • 8:30 Lauantain kisabriiffi
  • 9:00-12:30 [ELITE/RX] Aamupäivän lajit
  • 12:30-14:00 Tauko
  • 14:00-19:00 [ELITE/RX] Iltapäivän lajit
  • 19:00 Palkintojen jako

Kuka järjestää?

Kilpailun järjestää pitkän linjan CrossFit-harrastajista koostuva Yyteri Sandstorm ry yhdessä
yhteistyökumppaniensa kanssa. 
 

vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

Kilpailun järjestäminen ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisten apua. Kilpailun roudarit, tuomarit ja muu henkilökunta koostuvat täysin vapaaehtoisista henkilöistä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan järjestämään huipputapahtumaa niin laita viestiä osoitteeseen [email protected]