Seuratoiminta

Yyteri sandstorm ry seuratoiminta

Seuratoiminta tähtää toiminnallisen joukkueurheilun tukemiseen alueellisesti ja sillä on kaksi päätarkoitusta:

  1. Järjestää Porissa valtakunnallista, kansainvälistä tai sellaiseksi pyrkivää, Yyterin ja Porin kaupungin imagoa tukevaa toiminnallisen urheilun joukkuekilpailua. Kiinnittää huomiota tapahtuman suunnitelmallisuuteen ja erinomaiseen toteutukseen, sekä tapahtumaan sen ympärillä.
  2. Ylläpitää aktiivista seuratoimintaa edistämällä alueellisesti toiminnallisen joukkueurheilun tunnettuutta, tukea kilpailuihin tähtääviä joukkueita sekä järjestää jäsenilleen aktiivista toimintaa ympäri vuoden
Seura käyttää nimestään virallisesti lyhennettä YSA
YS-puuvilla2-19

Harjoittelu ja kilpailutoiminnan tukeminen

Yksi toiminnan kulmakivistä on joukkueena harjoittelun mahdollistaminen ja kilpailevien joukkueiden tukeminen. Seuran tavoitteena on tukea kilpailuihin tähtäävien joukkueiden harjoittelua luomalla harjoitteluolosuhteita ja hankkimalla välineitä joukkueiden käyttöön. Seura pyrkii tukemaan mahdollisuuksien mukaan kilpailevia joukkueita myös kilpailukustannuksien osalta (esim. osallistumismaksut, vaatteet ja välineet).

YSA on Suomen painonnostoliiton virallinen jäsenseura, mikä mahdollistaa seuran edustamisen toiminnallisen urheilun kilpailuissa.

 

toimintaa ympäri vuoden

Seura pyrkii järjestämään merkityksellistä toimintaa jäsenilleen ympäri vuoden. Kauden päätapahtuma on Yyteri Sandstorm joukkuekilpailu, jonka ympärillä kauden muut tapahtumat luovat toiminnan rungon ja tutustuttavat jäsenet toisilleen.

Suunniteltujen tapahtumien lisäksi voidaan järjestää myös muita tapahtumia lyhyelläkin varoitusajalla. Tapahtumat pyritään järjestämään kustannustehokkaasti omakustanneperiaatteella.

TAPAHTUMAT

Suunnistus – Tulossa

7.5.2022 Matotreeni #3 – Päättynyt
20.3.2022 Matotreeni #2 – Päättynyt
5.3.2022 Telinevoimistelu – Päättynyt
5.12.2021 Matotreeni #1 – Päättynyt

toimintaa ohjaavat arvot

Seura on rekisteröity yleishyödyllinen yhdistys, joka ei toimi liiketoimintaperiaatteella. Yhdistyksen toiminnan pyörittämisessä välttämättömät tehtävät hoidetaan vapaaehtoisvoimin, kuten kauden päätapahtuma Yyteri Sandstorm kilpailu. Seuran toimintaa ohjaavat seuraavat arvot:
 
Yhteisöllisyys
Edistää ja tukea yhteenkuuluvuutta paitsi seuran jäsenten kesken, myös muiden alueen toimijoiden välillä. Yhdessä tekeminen yli boksi rajojen!
 
Läheisyys ja lähestyttävyys
Seura järjestää toimintaa Porin alueelle. Seuran toimihenkilöitä ja jäseniä on helppo lähestyä useiden eri kanavien kautta (puhelin, sähköposti, WhatsApp, Instagram, Facebook jne.)
 
Iloinen meininki
Yyteri Sandstormin järjestämä toiminta ja liikunta on reipasta yhdessä tekemistä, jossa etusijalla on iloinen ja virkeä mieli, kilpailemista unohtamatta.

Liittyminen jäseneksi

Seuran kannatusmuotoinen vuosimaksu on 10€ ja toimintakausi 1.1.2022-31.12.2022. Mukaan pääset milloin vain!
 
Liittymällä jäseneksi olet oikeutettu osallistumaan seuran toimintaan sekä kaikkiin kauden aikana järjestettäviin tapahtumiin. Huom! Seuraan liittyminen ei estä kilpailemista Yyteri Sandstorm kilpailussa. 

YSA on Suomen Painonnostoliiton virallinen jäsen. Jäsenenä voit edustaa Yyteri Sandstorm seuraa toiminnallisen urheilun tai painonnoston kilpailuissa.
 
Seurassa on lukuisia eri rooleja ja tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Mikäli olet aktiivinen ja haluat olla enemmän mukana toiminnassa on se täysin mahdollista! Ilmoita halukkuudestasi ilmoittautumisen yhteydessä (viimeinen kohta lomakkeella) tai ole suoraan yhteydessä vaikka somen kautta.