Ilmoittaudu mukaan!

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Joukkueiden muodostaminen

Joukkueet muodostetaan kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta. Joukkueet voi koostaa vapaasti eikä jäsenien tarvitse edustaa samaa salia tai ikäryhmää. Ilmoittautumisen yhteydessä kapteeni ilmoittaa mitä salia/tahoa joukkue edustaa. Joukkueet muodostetaan Elite– ja RX-sarjassa samalla tavalla.

Molempien sarjojen kisapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueen lopullista kokoonpanoa voi muuttaa kisapäivään asti, mutta kisajärjestäjä ei takaa viime hetken muutoksissa esim. oikean kokoisen kisapaidan toimittamista kilpailijalle.

Sarjojen luonne

ELITE

Elite-sarjassa toistomäärät ja painot saavat olla isompia kun kilpailuhenkiset joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Tavoitteena joukkueilla on finaaliin pääsy ja kilpailun voittaminen.

RX

RX-sarja sopii kaiken tasoisille harrastajille. Ei haittaa, vaikka kaikki liikkeet ja tekniikat eivät vielä olisikaan hallussa. Lopussa hyvä sijoitus lämmittää mieltä, mutta tärkeintä on lopulta yhdessä tekeminen ja rantafiiliksestä nauttiminen.

sarjojen taso ja liikkeet

ELITE

Elite-sarjassa joukkueen jäsenten oletetaan suoriutuvan tyypillisistä toiminnallisen harjoittelun kilpailuissa esiintyvistä liikkeistä. Elite-sarjassa kilpaillaan kahtena päivänä. Perjantaina kisapaikka antaa mahdollisuuden käyttää perinteisempää kisakalustoa, kuten levytankoja ja koneita. Lauantaina kisaillaan rannalla, jossa lajit on suunniteltu ulkoilmaan ja hiekalle sopiviksi.  

RX

RX-sarjassa joukkueeseen mahtuu kaiken tasoisia urheilijoita. Lajit mittaavat ennen kaikkea joukkueen yhteistoimintaa, jolloin korostuu joukkueen tasapainoisuus, yhteishenki ja sisukkuus. Tekniikan on hyvä olla kunnossa, mutta taktikoinnillakin pärjää pitkälle. RX-sarjan lajit suoritetaan lauantaina Yyterin hiekkarannalla.

mitEN VALMISTAUTUa kilpailuun?

Kilpailusta, lajeista ja välineistä tullaan antamaan vinkkejä ja lisätietoa pitkin kevättä. Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan niin kuulet ensimmäisenä viimeisimmät vinkit:

https://www.facebook.com/YyteriSandstorm/

https://www.instagram.com/yyterisandstorm/

Seuraavat kolme kohtaa kannattaa jokaisen joukkueen kuitenkin pitää mielessä.

Kokoonpano

Joukkueen kokoonpano on kaiken a ja o. Hyvä joukkue on tasapainoinen, jossa jokaisella on oma selkeä rooli. Joukkueella on kapteeni, joka johtaa joukkuetta kaikissa tilanteissa.

Tiimityöskentely

Mikään ei voita yhteen hiileen puhaltavaa joukkuetta. Olipa kyse sitten madon kanssa tehtävistä liikkeistä, parin kanssa toimimisesta tai viestikapulan viemisestä, joukkueen tulos on aina tekijöidensä summa. 

Harjoittelu joukkueena

Mikään ei voita hyvää valmistautumista. Joukkuekilpailu edellyttää yksilöiden toimimista yhdessä. Jokaisella joukkueen jäsenellä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Harjoittelu joukkueena auttaa löytämään ja tunnistamaan joukkueen kehityskohteet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä sivulla 29.1.2020. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu Reppi.fi palvelun kautta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksut 2020:

  • ELITE: 295€ / joukkue
  • RX: 270€ / joukkue

Joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueen kokoonpanon ja maksaa osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksua ei palauteta missään tilanteessa, mutta kisapaikan voi siirtää toiselle joukkueelle.

Osallistumismaksu sisältää lounaan ja kylpylän käytön lauantaina, kisapaidan sekä yhteistyökumppaneiden tuotteita.

Joukkueiden määrä ja Sarjan valinta

Kilpailuun otetaan tänä vuonna 42 joukkuetta, joista 12 joukkuetta Elite-sarjaan ja 30 joukkuetta RX-sarjaan.

Kapteeni valitsee sarjan ilmoittautumisen yhteydessä. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

majoitus- ja ruokailutarjoukset

Kevään mittaan julkaistaan lisätietoa tapahtuman aikaan voimassa olevista majoitus- ja ruokailutarjouksista. Majoituspaikka kannattaa varata heti, sillä paikkoja on alueella rajoitetusti.

Yyterin virkistyshotelli

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa joukkueille ja näiden huoltajille seuraavat majoitustarjoukset:

  • 118€ / 2hh
  • 55€ / hlö / 3hh
  • 50€ / hlö / 4hh
Tarjouksen voi lunastaa koodilla: Sandstorm2020

Tarkemmat tiedustelut ja varaukset: [email protected] / p. 02 628 5300