Online-kilpailu 26.9-11.10.2020

YYTERI sandstorm 2020 online -kilpailuun on päättynyt

Kilpailun voittajaksi selviytyi “Kohtuullisen kovat jässikät” Jyväskylästä. Onnittelut voittajille

Mikä online kisa?

Kesän 2020 Yyteri Sandstorm jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi. Kilpailun peruminen harmitti niin järjestäjiä kuin kilpailijoita.. paljon. Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet tiukasti eteenpäin ja lähteä rakentamaan uutta joukkuerantakuntoa kohti kesän 2021 kilpailua. Yyteri Sandstorm järjestää 26.9.-11.10.2020 suomen kovimman joukkueille suunnatun Online-kilpailun.

Kesän 2020 Yyteri Sandstormiin kisapaikan vahvistaneet joukkueet pääsevät automaattisesti ja veloituksetta mukaan, mutta mukaan toivotaan myös suuri joukko uusia joukkueita.

Tsemppiä kaikille joukkueille Yyteri Sandstorm 2020 Online-kilpailuun!

Joukkueiden muodostaminen

Joukkueet muodostetaan kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta. Joukkueet voi koostaa vapaasti eikä jäsenien tarvitse edustaa samaa salia tai ikäryhmää. Ilmoittautumisen yhteydessä kapteeni ilmoittaa mitä salia/tahoa joukkue edustaa.

Kilpailupaikan  säilyttäneet joukkueet ovat automaattisesti mukana kilpailussa. Kerää siis treenikaverisi mukaan ja lähde kokeilemaan kilpailemista joukkueena!

Kilpailusta

Sarja

Online-kilpailussa kaikki joukkueet kilpailevat samassa sarjassa.

Liikkeet

Lajit suunnitellaan sopiviksi kaiken tasoisille joukkueille. Vaikeimpia liikkeitä ei tässä kisassa nähdä (esim. muscle-up, käsilläkävely jne.)

Palkinnot

Kilpailun kolme parasta joukkuetta palkitaan yhteistyökumppanien tuotepalkinnoilla. Lisäksi palkintoja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. 

lajit

Lajit on suunnitellut kansainvälisiä kisakenttiä kolunnut CF Team Finland yhdessä Yyteri Sandstorm tiimin kanssa! Muista ottaa Team Finland seurantaan somessa @cfteamfinland

lajit

Kilpailu koostuu kolmesta lajista ja yhden lajin suorittamiseen on aikaa 5 päivää. Jokainen laji sisältää vähintään kaksi erikseen pisteytettävää osaa.

Lajien suorittaminen edellyttää toimintaa koko joukkueen voimin, mies-mies/nainen-nainen/mies-nainen pareina sekä yksilönä.

Lajien suorittamiseen tarvittava välineistö koostuu perinteisistä toiminnallisen harjoittelun välineistä.

VIDEOINTI

TOP-10 joukkueilta tullaan edellyttämään suorituksien videointia. Videointi-ohjeet tarkentuvat kilpailun alkaessa.

tuomarointi

Tuomarointi ohjeet annetaan kilpailun alkaessa. Joukkuekilpailussa tuomarilla monta seurattavaa asiaa, joten lajien suorittamiseen kannattaa varata kaksi tuomaria.

Hyväksi havaittu tapa on jakaa tuomarointi vastuut niin, että toinen tuomaroi liikettä ja toinen laskee toistot tai ottaa aikaa.

AIKATAULU

Kilpailu alkaa live-lähetyksellä lauantaina 26.9.2020 ja päättyy sunnuntain päätöslähetykseen 11.10.2020.

lajien aikataulu

ALKAA: LAUANTAI 26.9.2020 18:00

PÄÄTTYY: TORSTAI 1.10.2020 12:00 

ALKAA: TORSTAI 1.10.2020 18:00

PÄÄTTYY: TIISTAI 6.10.2020 12:00

ALKAA: TIISTAI 6.10.2020 18:00

PÄÄTTYY: SUNNUNTAI 11.10.2020 12:00

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen online -kilpailuun on päättynyt! Kilpailun tulosseuranta löytyy Reppi-palvelusta.

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 59€ / joukkue

Kisalipun kesän kilpailuun säilyttäneet joukkueet ovat automaattisesti mukana kilpailussa ilman erillistä ilmoittautumista tai maksua.

Joukkueen kapteeni ilmoittaa joukkueen kokoonpanon ja maksaa osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksua ei palauteta missään tilanteessa, mutta kisapaikan voi siirtää toiselle joukkueelle.

Osallistumismaksu oikeuttaa tuloksen syöttämiseen sekä osallistumisen tuotteiden arvontaan.

Joukkueiden määrää ei ole rajattu.

mitEN VALMISTAUTUa kilpailuun?

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaan niin kuulet ensimmäisenä viimeisimmät vinkit:

https://www.facebook.com/YyteriSandstorm/

https://www.instagram.com/yyterisandstorm/

Seuraavat kolme kohtaa kannattaa jokaisen joukkueen kuitenkin pitää mielessä.

Kokoonpano

Joukkueen kokoonpano on kaiken a ja o. Hyvä joukkue on tasapainoinen, jossa jokaisella on oma selkeä rooli. Joukkueella on kapteeni, joka johtaa joukkuetta kaikissa tilanteissa.

Tiimityöskentely

Mikään ei voita yhteen hiileen puhaltavaa joukkuetta. Olipa kyse sitten madon kanssa tehtävistä liikkeistä, parin kanssa toimimisesta tai viestikapulan viemisestä, joukkueen tulos on aina tekijöidensä summa. 

Harjoittelu joukkueena

Mikään ei voita hyvää valmistautumista. Joukkuekilpailu edellyttää yksilöiden toimimista yhdessä. Jokaisella joukkueen jäsenellä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Harjoittelu joukkueena auttaa löytämään ja tunnistamaan joukkueen kehityskohteet.